Informatie

Verzending

Wij verzenden jouw bestelling verzekerd via PostNL. Na de eerste scan ontvang je een e-mail met daarin de track & trace code zodat je het pakket kunt volgen.

Bestellingen geplaatst voor 16:00 uur worden, indien voorradig, dezelfde dag (maandag t/m vrijdag) aangeboden bij PostNL.

Kleuren die niet op voorraad zijn, worden gemengd in Scandinavië en gaan eens per ca. 1,5 week op transport naar Nederland. De status van bestellingen die geïmporteerd worden is te volgen via ‘Mijn account’. De datum van verzending staat ook bij elk product

Ja, na de eerste scan van PostNL ontvang je een e-mail met daarin de track & trace-code. Ook is deze code zichtbaar wanneer je op jouw account inlogt.

Indien je geen account hebt aangemaakt, kun je de order volgen via het menu ‘Order volgen‘.

Tijdens het afrekenen kun je kiezen om orderupdates via SMS te ontvangen.

Niemand thuis bij het bezorgen van je pakket? Dan geven we het af bij een PostNL-punt. Met de track & trace-code zie je waar je het pakket kunt ophalen. Via e-mail krijg je een bericht over waar je pakket is bezorgd. Heb je de PostNL-app? Daarmee kun je ook zien waar je pakket is.

Ja, na het maken van een telefonische afspraak op 085 – 001 0001 kan je bestelling ook afgehaald worden.

Orders vanaf €40,- worden gratis verzonden. De verzendkosten van orders onder de €40,- bedragen €8,-.

Betaling

Je bestelling kan met iDeal, bankoverschrijving, Bancontact (België), Paypal (Duitsland), Sofort (Duitsland) of Giropay (Duitsland) worden afgerekend.

Ja, na het afronden van je bestelling krijg je een bevestigings e-mail met een factuur als bijlage. Je kunt de factuur ook vinden in ‘Mijn account’.

Retourneren

Producten die niet op kleur gemengd zijn, kunnen zonder opgaaf van reden, onbeschadigd en in de oorspronkelijke verpakking geretourneerd worden. De kosten van het retourneren zijn voor jouw rekening. Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Indien je bestelling bij ontvangst beschadigd is, kun je hiervan een melding maken. Het pakket wordt verzekerd verzonden. Om een claim in te dienen bij PostNL hebben wij binnen 5 dagen foto’s nodig van de beschadigde verpakking met o.a. het verzendetiket duidelijk zichtbaar. De producten dienen bewaard (of geretourneerd) te worden. Uiteraard word je beschadigde zending vervangen door een nieuwe.

Het risico dat PostNL de claim niet vergoed ligt bij ons. Zo ben je verzekerd dat je altijd geleverd krijgt wat je besteld hebt.

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren (tenzij deze op kleur gemengd is), ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

Buitenverfonline.nl vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.
Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Garantie

Buitenverfonline.be staat borg voor een uitstekende service en daar hoort ook een solide en voor iedereen doorzichtige garantie bij. Dus geen kleine lettertjes die het voor jou bijna onmogelijk maken om een serieus probleem aan te kaarten, maar gewone heldere afspraken.

Ja, wij geven volledige garantie op versheid en conditie van de verven. Niet goed? Geld terug of een nieuwe bestelling. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat u er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zul je begrijpen dat de applicatie van de producten altijd jouw eigen verantwoordelijkheid is.

Dus als je ergens over twijfelt, neem contact op voor advies. We helpen je graag verder.

Klachten

Het is natuurlijk vervelend als je een klacht hebt over de producten en/of dienstverlening. Wij willen je graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. Je kunt mailen naar:

info@buitenverfonline.be

Wij zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Na ontvangst van de klacht ontvang je van ons een bevestiging.
Wij zullen de klacht binnen zo spoedig mogelijk maar uiterlijk 14 dagen na ontvangst verwerken, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen.
Mocht je dit niet op prijs stellen, dan kun je ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten. Zij zullen dan bemiddelen https://www.keurmerk.info/nl/consumenten/klacht/

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op (http://ec.europa.eu/odr .) Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.