Kleuren

Jotun kleuren

DemidekkDe eigen kleurlijn van Jotun voor alle Demidekk producten. Deze kleuren zijn stuk voor stuk getest op kleurbehoud onder de meest extreme weersomstandigheden.

Bekijk de Jotun Demidekk kleuren

Jotun Trebitt kleuren

TrebittbgDe eigen kleurlijn van Jotun voor alle (semi) transparante kleuren. Hier kun je de kleuren kiezen voor Trebitt Oljebeis en Trebitt Terrassebeis. Ook deze kleuren zijn stuk voor stuk getest op kleurbehoud onder de meest extreme weersomstandigheden.

Bekijk de Jotun Trebitt kleuren

Jotun Lady kleuren

Pure Color bgDe eigen kleurlijn van Jotun Lady. Hier vind je de mooiste kleuren en de trendkleuren voor 2024 van Jotun Color Design voor alle binnenproducten van Jotun.

Bekijk de Jotun Lady kleuren

RAL kleuren

Meer dan 200 RAL kleuren. RAL is een standaard kleurenwaaier van dekkende kleuren die door alle verfmerken gebruikt wordt om een kleur aan te duiden. Zo is bijvoorbeeld de RAL kleur 7016 zowel bij Sikkens, Farrow & Ball, Sigma etc. gelijk aan de RAL kleur bij Jotun. Niet alle RAL kleuren kunnen voor de Demidekk producten gebruik worden. Dit geldt met name voor de hele heldere kleuren als felrood, felblauw etc.

Bekijk de RAL kleuren

Sikkens kleuren

Een overzicht van de populaire kleurcollectie ‘Sikkens Authentieke Kleuren’. Omdat er buiten niet jaarlijks wordt geschilderd moeten het schilderwerk en de kleurkeuze jaren meegaan. Hiervoor biedt Sikkens Authentieke Kleuren stijlvolle, moderne en tijdloze kleuren – kleuren die passen bij de stijl en architectuur van het huis.

Bekijk de Sikkens kleuren

Jotun Multicolor mengsysteem
Het Jotun Multicolor Mengsysteem
Helmatt 9005
Planhus woning geverfd met Helmatt RAL9005 en RAL9016
Jotun Trebitt
Veranda behandeld met Jotun Trebitt Oljebeis en Terrassebeis
Interieur Lady
Jotun Lady Pure Color

Disclaimer: Kleuren op een scherm kunnen worden beïnvloed door computerapparatuur. Ware kleurweergave en kwaliteit kunnen alleen worden gegarandeerd door Jotun’s producten te gebruiken gemengd in het Jotun Multicolor Color System. De kleurbeleving kan onder verschillende lichtomstandigheden anders zijn. Glans en ondergrond kunnen het uiterlijk van de kleuren beïnvloeden. We raden aan een staal te gebruiken en een daadwerkelijke streek te zien.