Zakelijke klant?

Heb je een schilders-, aannemers- of klussenbedrijf? Dan is Buitenverfonline.nl ook voor de zakelijke markt de goedkoopste van Nederland. Wij hanteren prijzen die lager liggen dan jouw huidige inkooptarieven, gegarandeerd!
Zakelijke Jotun Demidekk klant

De afgelopen jaren hebben steeds meer beroepsschilders (en gerelateerde bedrijven) Buitenverfonline.be als leverancier gevonden voor de inkoop van Jotun producten. Voorwaarde om je aan te melden als zakelijke klant is dat je met een bouw gerelateerde code bent ingeschreven bij de KBO in België.

Wij bieden je het scherpste inkooptarief van België, persoonlijk contact, telefonische en Whatsapp bestelmogelijkheid (of via de website met je eigen tarieven).

Op basis van de jaarlijkse afname wordt het tarief bepaald. Bij grote bestellingen werken we met staffelkortingen bovenop de prijs die al het laagst van België is. Daarnaast leveren wij ook producten van Jotun die niet in het assortiment voor de Benelux en Noord-Frankrijk zitten.

Heb je een vraag, wil je vooraf een offerte of moet er moet spoed een bestelling bezorgd worden? Dan neem je rechtstreeks contact op. Wij denken in mogelijkheden en zijn pas tevreden als jij tevreden bent.

De enige maar is het feit dat er een levertijd kan zijn als een kleur besteld wordt die niet uit voorraad geleverd kunnen worden.

Aanmelden